Termeni si conditii

Folosirea acestui site (vizitarea sau cumpararea de Cosuri Cadou), implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor!

Utilizarea acestui site de prezentare implica acceptarea termenilor si conditiilor. Cosuri-paste.ro isi asuma dreptul de a aduce modificari ale prevederilor, fara o notificare prealabila.
Termenii si conditiile prezentate respecta reglementarile legislative aflate in vigoare:

Legea comertului electronic – nr. 365 din 7 iunie 2002, publicata in Monitorul Oficial nr. 483 din 5 iulie 2002
Ordonanta nr. 21 din 21 august 1992 privind protectia consumatorilor, publicata in Monitorul Oficial nr. 212 din 28 august 1992
Ordonanta nr. 130 din 31 august 2000 (actualizata pâna la data de 12 ianuarie 2004) privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, publicata in Monitorul Oficial nr. 57 din 31 ianuarie 2003.

1. Drepturi de autor (Copyright)

Intregul continut al acestui site – elemente de grafica web,imagini, texte, grafice, simboluri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea S.C. INSIDE DIVISION S.R.L. si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare (administrativ, civil sau penal). Fotografiile si datele pot fi folosite numai cu acordul scris al S.C. INSIDE DIVISION S.R.L.

2. Securitatea datelor personale si a informatiilor

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de S.C. INSIDE DIVISION S.R.L. numai in scop de marketing si promovare. Informatiile oferinte in formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea cosurilor cadou comandate, anuntarea ofertelor speciale etc., in nici un caz nefiind furnizate/vandute unei terte parti. S.C. INSIDE DIVISION S.R.L. se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

3. Plasarea comenzii

Exista trei posibilitati pentru a plasa o comanda ferma:

*ONLINE:

Pasul 1: Accesați pagina CATALOG PASTE 2015 din bara de meniu.
Pasul 2: Click pe produsul dorit
Pasul 3: Alegeti cantitatea din produsul comandat
Pasul 4: Adaugati produsul in cosul de cumparaturi apasand butonul “ADAUGA IN COS”
Pasul 5: Apasati pe punga de cumparaturi din coltul din dreapta sus. Aici puteti verifica cosul de cumparaturi sau sa finalizati comanda.
Pasul 6: Apasati butonul “FINALIZARE COMANDA”
Pasul 7: Completati datele solicitate
Pasul 8: Apasati butonul “PLASEAZA COMANDA”

*TELEFONIC la numerele: 0720.866.455 / 0765.267.646
*E-MAIL la office@cosuri-paste.ro

Comanda minima de pe site este de 1500 de RON fara TVA. Preturile produselor noastre nu contin TVA. Comanda poate cuprinde selectii diferite de produse. Comanda va fi procesata in cel mai scurt timp (maximum 24 ore). In perioadele de Paste si Craciun se proceseaza comenzi si in weekend. Programul de asistenta este zilnic intre orele 9:00 – 18:00. Dupa confirmarea comenzii veti fi contactat de catre un reprezentant Cosuri Paste pentru stabilirea clauzelor contractuale si prezentarea modalitatilor de plata.

4. Contract si factura fiscala

În urma comenzii ferme de cosuri cadou se încheie contractul de vânzare-cumpărare. Procesarea comenzii și emiterea facturii fiscale se fac doar după primirea confirmării plății.

*Produsele de pe site-urile www.giftidea.ro, www.cosuri-paste.ro, www.cosuri-craciun.ro se adreseaza exclusiv firmelor. Pentru toate tipurile de comenzi se incheie contract si se emite factura.

5. Modalitati de plata

Ca modalitati de plata acceptam transferul bancar prin ordin de plata in contul firmei, in baza facturii proforme, sau numerar (in limita a 5.000 RON conform legislatiei in vigoare) la sediul nostru.

6. Livrare si productie

Procesarea si productia propriu-zisa a comenzii dureaza intre 1-2 zile lucratoare de la confirmarea interna a platii. In lunile Martie si Aprilie timpul de livrare poate creste datorita volumului mare de comenzi. Va rugam sa ne trimiteti solicitarile dumneavoastra in timp util pentru a evita o supra aglomerare a comenzilor.

Livrare este gratuita la o singura locatie in Bucuresti/ Ilfov si contracost in restul tarii. Daca se doreste livrarea produselor in mai multe locatii costul este de 11 RON (primul kg) + 1 leu (pentru fiecare kg suplimentar) + TVA.
Firma de curierat care livreaza produsele este FAN Curier, la tarife minime avantajoase.

Livrarea se organizeaza la sediul clientului sau direct la alte adrese furnizate de client. In cazul livrarilor individuale/descarcari multiple se va percepe o taxa suplimentara. Pentru a afla exact costul livrarii/livrarilor va rugam sa ne contactati. La cerere, reprezentantul Cosuri Paste poate estima timpul necesar, pentru a realiza si expedia comanda dumneavoastra.

7. Ambalare

Ambalarea produselor se organizeaza in cosuri, tavite speciale si in cutii profesionale de cadouri, in functie de stocurile disponibile. Clientul poate alege modalitatea de ambalare la momentul comenzii. Cosuri Paste poate produce la cererea clientului si selectii diferite, altele decat cele din Catalogul de produse. Va rugam sa ne solicitati orice alta selectie de produse si va vom raspunde cu oferta ferma in maxim 48 ore.

8. Promotii si Discount

În funcție de cantitatea de cosuri cadou comandată și de perioada în care se efectuează comanda puteți beneficia de discounturi suplimentare pentru precomenzi sau volum. Grila de discounturi nu este publica. Va rugam sa ne trimiteti comanda finala pentru a va putea transmite pragul de discount in care se incadreaza.

9. Responsabilitati privind produsele

Continutul site-ului a fost realizat cu mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor, totusi erorile nu sunt imposibile, de aceea, S.C.INSIDE DIVISION S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. Fotografiile de prezentare au doar caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale. S.C. INSIDE DIVISION S.R.L. nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate.

10. Garantia produselor

Toate produsele comercializate de catre Cosuri Paste beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Marca/tipul produselor prezentate pe site si in oferte sunt cu titlu orientativ. Cosuri Paste poate schimba producatorul, marca si tipul anumitor produse in cazul in care acestea nu sunt disponibile, cu notificarea si acordul clientului. Cosuri Paste garanteaza 100% calitatea si gama noilor produse in cazul in care acestea nu sunt indentice ca producator/marca cu cele din oferta. Fotografiile produselor sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala.

11. Litigii

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.cosuri-paste.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care nu s-a reusit stingerea unui conflict pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, de pe raza municipiului Constanta.
Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate raspunderea.

Datele de contact pentru Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor sunt:
telefon 0800.080.999
web www.anpc.gov.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *