Cosuri cadou Paste 2016 | Comenzi: 021.411.91.00

Cos Paste – Gran Pasqua

191.57 lei (fara TVA)

Cod: CP104

Comanda minima este de 1500 lei (fara TVA). Livrare gratuita la o singura locatie in Bucuresti. Produsele se adreseaza doar persoanelor juridice.

  • Colomba clasica Tre Marie ambalata manual 750g
  • Vin spumant sec extra Mionetto Oro 50ml
  • Ou din ciocolata fina cu lapte Vanoir 150g
  • Oua din ciocolata umplute cu crema Caffarel 100g
  • Iepure din ciocolata Lindt 50g
  • Caramele cu fructe de padure Feletti 100g
  • Produse de patiserie Dolci Momenti Lazzaroni 175g
  • Jeleuri cu fructe asortate Baratti&Milano 100g
  • Tableta ciocolata cu lapte Lindt 100g
  • Cos dreptunghiular din rachita orange
  • Iarba decor
  • Folie ambalare
  • Cutie transport

Cadoul contine 9 produse.

*Imaginea este cu titlu de prezentare.

Cos cadou pentru Paste cu produse calitative aranjate cromatic intr-un cos de rachita portocali. Cosul cadou pentru Paste se livreaza in cutie de carton.

Point of Difference?

Colomba Pasquale este un cozonac italian ce se serveste in perioada Sfintelor Sarbatori de Paste in Italia. Consistenta seamana mult cu cea a panettone-lui, dar colomba pasquale este diferita de panettone prin forma si prin glazura crocanta de migdale. Colomba este un cozonacel in forma de porumbel, cu diferite umlpluturi: fructe confiate, stafide si cu o crusta delicioasa de zahar si multe migdale. Mai jos va prezentam si o reteta de colomba ce poate fi facuta foarte usor acasa in masina de paine.

Ingrediente:

  • 500 g faina
  • 100 g zahar
  • 100 g unt
  • 130- 170 ml apa
  • 20 g drojdie proaspata
  • 5 g sare
  • 2 oua + un galbenus
  • arome
  • portocala glasata, stafide, caqte 50 g din fiecare
Pentru glazura:
  • 50 g faina
  • 100 g zahar
  • 50g bucatele de migdale
  • apa
Preparare: Pentru aluat se vor adauga toate ingredientele in masina de paine. Daca nu aveti o maisna de paine, framanti un aluat ca de cozonac. Lasati sa creasca pana isi dubleaza volumul. In forma speciala de colomba (foma de porumbel), asezati alautul.
Amestecati ingredientele pentru glazura, adaugand apa pana capata consistenta unei smantane mai groase. Ungeti colomba cu aceasta glazura. O dati la cuptorul preincalzit la 190 grade C, pentru 20-30 de minute. Cat inca este calda o presarati cu zahar pudra din belsug.