1. Plasarea comenzii

*ONLINE:

Pasul 1: Accesați pagina CATALOG PASTE 2015 din bara de meniu.
Pasul 2: Click pe produsul dorit
Pasul 3: Alegeti cantitatea din produsul comandat
Pasul 4: Adaugati produsul in cosul de cumparaturi apasand butonul “ADAUGA IN COS”
Pasul 5: Apasati pe punga de cumparaturi din coltul din dreapta sus. Aici puteti verifica cosul de cumparaturi sau sa finalizati comanda.
Pasul 6: Apasati butonul “FINALIZARE COMANDA”
Pasul 7: Completati datele solicitate
Pasul 8: Apasati butonul “PLASEAZA COMANDA”

*TELEFONIC: 021.411.91.00
*E-MAIL la office@cosuri-paste.ro

2. Procesarea comenzii

Comanda va fi procesată în maximum 24 ore de la recepționarea cererii. În cel mai scurt timp veți fi contactat de către un reprezentant Gift Idea pentru stabilirea detaliilor contractuale și a modalităților de plată. Productia comenzii dureaza intre 48-72 ore.

3. Contract și factura fiscala

În urma comenzii ferme de cosuri cadou se încheie contractul de vânzare-cumpărare. Procesarea comenzii și emiterea facturii fiscale se fac doar după primirea confirmării plății.
Produsele de pe site-ul www.cosuri-paste.ro se adresează exclusiv firmelor.

4. Modalitati de plata

Plata se efectueaza prin transfer bancar pe baza facturii proforme emise după semnarea contractului. Acceptam plati si in contul de Trezorerie.

5. Transport si livrare

Cosuri Paste asigură livrarea în toate orașele României prin FAN Courier sau transport propriu, asigurând integritatea produselor și păstrând calitățile produselor intacte.
Transportul este gratuit la o locatie in Bucuresti/ Ilfov si contracost in restul tarii. Puteți alege varianta de a recepționa cadourile personal de la sediul Gift Idea.

6. Discounturi

În funcție de cantitatea de cosuri cadou comandată și de perioada în care se efectuează comanda puteți beneficia de discounturi suplimentare pentru precomenzi sau volum. Grila de discounturi nu este publica. Va rugam sa ne trimiteti comanda finala pentru a va putea transmite pragul de discount in care se incadreaza.

Informații utile

Furnizorul nu poate fi răspunzător pentru neonorarea comenzilor în cazul nefuncționării serviciilor bancare, de transport sau forță majoră.
Produsele livrate rămân în proprietatea furnizorului până la achitarea integrală a sumei aferente comenzii de către cumpărător.

Marca și tipul produselor din imagini sunt cu titlu orientativ. Cosuri Paste își rezervă dreptul de a schimba tipul, producătorul, marca anumitor produse în funcție de disponibilitatea acestora. Cosuri Paste garantează calitatea 100% a produselor substituente celor care nu se află pe stoc. Fotografiile produselor sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala.